South Dakota

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v South Dakota

Nemovitosti na prodej v Jižní Dakotě

Jižní Dakota je rozsáhlá, řídce osídlená země na Středozápadě Spojených států. Zde je velkolepý národní park Black Hills, kde jsou dvě historické památky vytesané do žulové skály: Mount Rushmore, na počest čtyř amerických prezidentů, a pomník Crazy Horse, který připomíná slavného kmenového náčelníka.

Jeho hlavním městem je Pierre. Jižní Dakota hraničí se severem s North Dakota, jih s Nebraska, východ s Iowa a Minnesota, k západu s Wyoming a Montana.

Jižní Dakota má třetí nejvyšší procento Native Američanů v zemi po Aljašce a Novém Mexiku. Mnoho z nich pochází z kmenů Dakota, Lakota a Nakota, které dohromady tvoří Siouxský národ.

Realitní trhy v celé zemi jsou jistě aktivnější letos v létě, a kupující antagonismus se objevuje v řadě rychlých prodejů nad žádanou cenu. Průměrná prodejní cena nemovitostí na prodej v Jižní Dakotě vzrostla o 6,5%.

Nemovitosti za prodejní ceny v Jižní Dakotě jsou ještě pravděpodobnější, že vzrostou než ty, které ještě nebyly zaregistrovány, ale prodej a nové záznamy mohou skončit léto v růstu. Ve většině cenových a bytových kategorií je stále více kupujících než prodejců nemovitostí k prodeji v Jižní Dakotě, takže ceny budou i nadále růst, dokud se situace nezmění. Za dvanáctiměsíční období mezi červencem 2017 a červnem 2018 vzrostly tržby v regionu Sioux Falls o 5,1%.

Také Rapid City je zajímavé místo, kde hledáte nemovitost k prodeji v Jižní Dakotě. Jsou zde typické budovy a mnoho příležitostí pro lidi, kteří hledají dobrou investici do nemovitosti na prodej v Jižní Dakotě.

  •  
    Stěhování do Jižní Dakoty. Expatriujte a žijte v Jižní Dakotě

    Velmi dlouhé, téměř nekonečné silnice, obklopené nejkrásnějšími západy slunce, ponořené do rozlehlé prérie ... dnes vás vezmeme na velmi zvláštní místo, které vás učiní beze slov! Často se zajímáme o ideální místo, kde začít od nuly. No, my v Realigro jsme pro vás analyzovali národ, ve kterém přemís ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 17017

Prodat Více než 5 pokojů, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Prodat
Více než 5 pokojů

58 m²
vynikající
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Prodat Zemědělská půda, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

344,730.08CZK
Prodat
Zemědělská půda

25 m²
Pozemky na prodej! 100 ft x 200 ft Krásné oblasti. Veřejný vodovod, plyn a elektrickou dispozici. Také hodně vedle je k dispozici!
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB